Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Τίτλοι τέλους για τους CataractΜε μια λιτή δήλωση οι Ελβετοί Cataract ανακοίνωσαν την απόφαση τους να διαλύσουν το  συγκρότημα ύστερα από 15 χρόνια.Αναλυτικά η ανακοινώση που ανέρτησαν στο site τους:

"Αποφασίσαμε να θάψουμε τους Cataract, άμεσα, τώρα.
Ηταν η πιο δύσκολη απόφαση που ο καθένας μας είχε ποτέ πάρει. Είχαμε τόσα, πολλά σχέδια αλλά έπρεπε να αντιμετωπίσουμε  άλλες δυσκολίες στη καθημερινότητα μας και άλλες προτεραιότητες που ούτε οι ίδιοι δε παραδεχόμασταν. Ναι, είχαμε σχέδια, προβάραμε νέο υλικό και είχαμε κλείσει αρκετές συναυλίες, αλλά...τίποτα καινούργιο, τίποτα δημιουργικό δεν έχει συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια.

Νοιώθουμε εξαντλημένοι και "ξεζουμισμένοι" σα μουσικοί και καλλιτέχνες.

Σαν ένδειξη  σεβασμού στον εαυτό μας, "τραβήξαμε τη πρίζα" πριν το πάθος για αυτή τη μουσική φύγει, και το κάνουμε αυτό γιατί έτσι πρέπει.

Δε θα κάνουμε κάποια αποχαιρετηστήρια συναυλία και ακυρώνουμε όλες όσες είχαμε συμφωνήσει να παίξουμε. Ζητάμε συγνώμη για τα όποια προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει αυτή μας η απόφαση αλλά ελπίζουμε να σεβαστείτε την απόφαση μας να δώσουμε, μετά από 15 χρόνια αφοσίωσης, ένα τέλος με το τρόπο με τον οποίο εμείς νιώθουμε ότι είναι σωστός.
 Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη. Μέχρι να συναντηθούμε ξανά.
Cataract - Nico, Greg, Tom, Fedi and Ricky" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...