Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011

Δελτίο Τύπου : Pure Punk Rock Festival με τους Varukers


Δελτίο Τύπου
 
Η 77-82 team παρουσιάζει το Pure Punk Rock Festival με τους Varukers για πρώτη φορά στην Aθήνα.
Οι Varukers δημιουργήθηκαν το 1979 απο τον ‘Rat’ (φωνητικά) και έως σήμερα μετράνε 21 κυκλοφορίες στο μουσικό στερέωμα της punk σκηνής καθιστώντας τους εαυτούς τους μια θρυλική μπάντα !! Επηρεασμένοι απο μπάντες όπως : Discharge, Motorhead, Exploited, Sex pistols, UK Subs, Crisis, Crass, Stranglers και μέσα από τα κομμάτια τους ''All systems failed'', ''Soldier Boy'', ''Don't Wanna be a Victim'', ''Protest & Survive'', έγιναν εκφραστές του Punk Rock μουσικού κύματος UK 82.


Τα λόγια ειναι περιττά , στις 16 Απριλίου και ημέρα Σάββατο το An club επρόκειτο να εκραγεί, απο την αναμφίβολα απίστευτη σκηνική τους παρουσία και τον μοναδικά αυθεντικό ήχο τους.
Την σκηνή θα την μοιραστούν με τους Ομίχλη, οι οποίοι θα μας χαρίσουν μια γεύση από τη νέα τους κυκλοφορία που αναμένεται καθώς και παλαιότερες επιτυχίες τους.Θα εμφανιστούν επίσης οι Oldschool Rednex μια από τις καλύτερες punk rock μπάντες της Θεσσαλονίκης , καθώς και οι Lunatix με νέο σχήμα και ύστερα απο 7 χρόνια ειναι on stage και πάλι!
Από το φεστιβάλ δεν ήταν δυνατόν να λείπουν οι εξαιρετικοί Inhuman poison με τους hardcore/punk ήχους τους!!!
Τέλος, έχουμε τους πρωτοεμφανιζόμενους Regicide με μέλη απο Jungle Fever, Human Battle, Global disillusion , και επιρροές απο Oxymoron, Towerblocks , Funeral Dress , και ειναι πολλά υποσχόμενοι.
Η συναυλία των Varukers στην Αθήνα και γενικότερα το φεστιβάλ αυτο θα ειναι οπωσδήποτε μια ιστορική στιγμή για την punk rock σκηνή της Ελλάδας.
Oι πόρτες θα ανοίξουν στίς 19:30 οπότε ελάτε από νωρίς !! Mετά τη συναυλία θα ακολουθήσει Party μέχρι πρωϊας στο Dr.Feelgood

Ημ/νια: Σάββατο 16 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 19:30
Damage: 15 ευρώ

Support your local scene !!!

http://www.myspace.com/varukers
http://www.myspace.com/omixlhpunx
http://www.myspace.com/oldschoolrednex
http://www.myspace.com/inhumanpoison
http://www.youtube.com/watch?v=ifoeCahGups


Για πληροφορίες και επικοινωνία εδώ:

www.myspace.com/7782teampunkrock
www.facebook.com/77.82punkrockteam

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...